středa 3. února 2016




Curry s dýní, cizrnou a špenátem






Ingredience :
1 plechovka cizrny
1 cibule
2 stroužky česneku
300 g nakrájené dýně
1 rajčatový protlak
200 ml kokosového mléka
špenát
lžička kari, lžička kurkumy, 1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky, sůl a pepř

Na lžíci kokosového mléka podusíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme koření a utřený česnek. Restujeme 3 minuty. Vlijeme zbytek kokosového mléka, cizrnu i s nálevem, dýní a rajčatový protlak.
Necháme dusit asi 15 minut, dokud není dýně měkká. Nakonec přidáme velkou hrst čerstvých špenátových listů. Sporák vypneme.




Žádné komentáře:

Okomentovat